Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit bespreekt Oprah allemaal met Meghan en Harry

Een gesprek over spotlightdruk, Hollywood en baby's. Het moment waar zoveel Britten én royalfans al tijden op wachten is eindelijk daar: op 7 maart gaat Meghan Markle zitten voor haar eerste post-royal televisie-interview. Met Oprah natuurlijk. Want Winfrey is al jaren onlosmakelijk verbonden met...

Dit bespreekt Oprah allemaal met Meghan en Harry

Een gesprek over spotlightdruk, Hollywood en baby's.

Het moment waar zoveel Britten én royalfans al tijden op wachten is eindelijk daar: op 7 maart gaat Meghan Markle zitten voor haar eerste post-royal televisie-interview. Met Oprah natuurlijk.

Want Winfrey is al jaren onlosmakelijk verbonden met Harry en Meghan. Ze was ook de royal wedding. Zou goed bevriend zijn geraakt met Meghans moeder Doria Ragland. En zou Harry en Meghan stevig onder haar vleugel hebben genomen toen ze besloten naar Amerika te verhuizen.

Harry schuift ook 'even' aan

Dat schept een band die nu culmineert in een royal unicum: een openhartig interview van voormalig actrice Meghan met de beroemdste talkshowhost ooit. Waarbij prins Harry 'ook nog even aanschuift'.

In het gesprek van 90 minuten, dat op zondag 7 maart in de VS wordt uitgezonden, praten de vrouwen (en later dus ook de prins) over Meghans entree in de royal family, haar huwelijk, het moederschap, de verhuizing naar de VS, het filantropische werk van het koppel en hun leven onder intense druk van de buitenwereld.

Buckingham niet blij

Dat belooft wat, kortom, en in Buckingham Palace schijnen ze bij voorbaat al niet blij te zijn. Het is natuurlijk not done om zo open te spreken over het royal leven. Volgens insiders is dit interview dan ook de absolute afscheiding van Harry en Meghan van zijn familie. There's no turning back now.

Wij kunnen niet wachten.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in