Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Diana’s pikante ‘lucky charm’

Prinses Diana had een gouden gevoel voor humor, zo vertellen zowel haar zoons als haar inner circle. Ze vond het vooral leuk om haar personeel het schaamrood op de kaken te jagen. Als je met prinses Diana werkte, moest je een pokerface hebben. Dat deelt Ken Wharfe, haar voormalige bodyguard in zi...

Diana’s pikante ‘lucky charm’

Prinses Diana had een gouden gevoel voor humor, zo vertellen zowel haar zoons als haar inner circle. Ze vond het vooral leuk om haar personeel het schaamrood op de kaken te jagen.

Als je met prinses Diana werkte, moest je een pokerface hebben. Dat deelt Ken Wharfe, haar voormalige bodyguard in zijn nieuwe boek Guarding Diana. Ze genoot er enorm van om de mensen om zich heen te shockeren. Bijvoorbeeld met haar vaste lucky charm: een mini-vibrator.

Fopcadeautje

“Die kreeg ze na een avondje uit met het personeel tijdens haar bezoek aan Parijs als fopcadeautje”, aldus Wharfe. “Le Gadget noemden we het ding. En hij stond steevast garant voor lachaanvallen.”

Pikant pakketje

Toen het ding ooit per ongeluk in Nepal achterbleef, liet Diana het apparaatje speciaal verschepen naar haar nieuwe locatie. Waar hij keurig ingepakt arriveerde in handen van Diana’s hoofd beveiliging. Wharfe: “Die maakte het pakje nietsvermoedend open waar mensen bij stonden. Toen iedereen stil viel, hoorde ik Diana lachen.”

Diana met Ken Wharfe: