Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

‘Diana was een ondeugende mama’

In de aanloop naar het 20e jubileum van haar sterfdag komt er een gloednieuwe documentaire uit over Diana. Waarin zoons William en Harry openhartiger dan ooit zijn. Over hun verdriet hebben ze al veel vaker gepraat. Maar nog nooit gingen de prinsen samen zitten om te praten over Diana als ouder. ...

‘Diana was een ondeugende mama’

In de aanloop naar het 20e jubileum van haar sterfdag komt er een gloednieuwe documentaire uit over Diana. Waarin zoons William en Harry openhartiger dan ooit zijn.

Over hun verdriet hebben ze al veel vaker gepraat. Maar nog nooit gingen de prinsen samen zitten om te praten over Diana als ouder. Daar komt met Diana, Our Mother: Her Life and Legacy nu verandering in. De docu komt zaterdag in Groot-Brittannië op televisie.

Lees ook: Prins Harry bekent dat hij 'bijna een zenuwinzinking had' na de dood van Diana

In een eerste preview is te zien hoe William en Harry door familiefotoalbums duimen en terugblikken op hun favoriete herinneringen aan hun moeder. “Het is voor het eerst dat we samen spreken over haar als moeder”, zegt Harry, die zijn moeder ook nog even ‘een van de meest ondeugende ouders’ noemt.

“Ze was heel erg informeel en genoot enorm van lachen en lol trappen”, zegt William in de documentaire over zijn moeder. “Ze begreep echt dat er een leven bestond buiten de paleismuren.”

Het is op dit moment nog niet bekend of en wanneer de documentaire in Nederland op televisie komt.