Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Déze waarschuwing gaf wijlen Queen Elizabeth koningin Camilla voorafgaand aan haar huwelijk met Charles

Het koningspaar gaf elkaar bijna 20 jaar geleden het ja-woord in Windsor Guildhall. 

camilla

De periode voor een bruiloft is op z'n zachtst gezegd vaak erg stressvol. Iedereen geeft je goed bedoelde adviezen, waarvan je de helft vervolgens tóch in de wind slaat. Maar wat als je schoonmoeder – die toevallig ook de koningin is – je ergens voor waarschuwt voorafgaand aan je bruiloft? Het overkwam koningin Camilla, maar of zij dit advies ter harte nam is een tweede...

Waarschuwing

In 2005 stapten koning Charles en zijn Camilla in het huwelijksbootje en afgelopen april vierde het koningspaar alweer hun 19-jarig jubileum. Hoewel de bruiloft dus al een hele tijd geleden is, worden er af en toe nog steeds nieuwe onthullingen gedaan over dit grootse evenement. Het is en blijft natuurlijk een enorme happening wanneer de kroonprins van Groot-Brittanië voor de tweede keer trouwt. Zo zou wijlen koningin Elizabeth haar schoondochter bijvoorbeeld ergens voor gewaarschuwd hebben voorafgaand aan de royal wedding.

Hoedje

Op een video waarop we het kersvers getrouwde stel na de burgerlijke ceremonie in Windsor Guildhall naar buiten zien komen, zien we dat Camilla moeite heeft met haar gevederde hoofddeksel in combinatie met de wind. En dit was precies waar Queen E haar voor had gewaarschuwd. Volgens MailOnline wist een liplezer namelijk te vertellen dat de schoonmoeder de volgende woorden sprak tegen haar zoon en tevens bruidegom: "Ik heb haar gewaarschuwd, [over] het dragen van veren."

Gelukkig voor Camilla bleef haar hoed op zijn plaats en kon het dolgelukkige stel de trouwlocatie zonder verdere problemen verlaten.

Opa en oma

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en zijn Charles en Camilla grootouders van een flink stel kleinkinderen. En wat blijkt? 'Koning' en 'koningin' zijn niet de enige titels die zij dragen. Met drie jonge kleinkinderen hebben ze namelijk al heel wat andere mooie benamingen verzameld. Zo wordt koningin Camilla regelmatig Gaga genoemd, tot genoegen van de koningin zelf.

Een meer statige bijnaam is Grandpa Wales voor koning Charles. Prins George, prins Louis en prinses Charlotte noemen hun grootvader allemaal bij deze naam. Schattig!

Royalty
  • Express UK
  • NL Beeld / UPPA