Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze royals dragen confectiekleding (en 1 merk doet wel héél goede zaken)

Dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn, bewijzen deze royals! Wie denkt dat prinsessen en koninginnen alleen maar haute couture dragen, heeft het mis. En waarom ook niet?Onze eigen modekoningin Máxima, de prachtige Duchess Kate en onlangs nog de Zweedse prinses Victoria (wat zag ze er beeldschoo...

Deze royals dragen confectiekleding (en 1 merk doet wel héél goede zaken)

Dat mooi niet altijd duur hoeft te zijn, bewijzen deze royals!

Wie denkt dat prinsessen en koninginnen alleen maar haute couture dragen, heeft het mis.

En waarom ook niet?

Onze eigen modekoningin Máxima, de prachtige Duchess Kate en onlangs nog de Zweedse prinses Victoria (wat zag ze er beeldschoon uit!) dragen geregeld ‘van de rekken’.

Lees ook: Victoria in H&M

Daar is over nagedacht

Royalty-vlogger Josine laat zien dat leden van het koningshuis helemaal niet vies zijn van confectiekleding. Of van heel betaalbare accessoires, zoals deze tas uit de herfstcollectie van Zara, waaraan de Spaanse koningin Letizia verknocht is (en die in Nederland nog verkrijgbaar is). Maar ze denken wél goed na over de gelegenheid.

Nee hoor, geen Chanel maar een Zara-jasje.

Spaanse charme

Zara doet overigens goede zaken: ook Kate wordt regelmatig in kleding van de Spaanse modeketen gespot. Zoals hier in juni van dit jaar, toen zij een getailleerd wit colbertje en een marineblauwe broek van Zara droeg. De pumps komen van J Crew. 

Wie draagt wat? En welk merk is het populairst? Je ziet het hier:

Bron: Hello Magazine, LibelleTV