Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze koninklijke regel brak prins William voor zijn zoontje George

Het levert altijd prachtige plaatjes op als de royal airplane is geland en William, Kate, George en Charlotte hun grootse entree maken. Zoals onlangs in Duitsland en Polen. Maar het gezin houdt zich daarmee niet aan een belangrijk protocol. Prins William mag namelijk nooit dezelfde vlucht nemen a...

Deze koninklijke regel brak prins William voor zijn zoontje George

Het levert altijd prachtige plaatjes op als de royal airplane is geland en William, Kate, George en Charlotte hun grootse entree maken. Zoals onlangs in Duitsland en Polen. Maar het gezin houdt zich daarmee niet aan een belangrijk protocol.

Prins William mag namelijk nooit dezelfde vlucht nemen als zijn troonopvolger - in dit geval zijn zoontje George (4) - om zo de troonopvolging niet in gevaar te brengen.

Lees ook: Charlotte en George stelen de show

The Queen bepaalt

Hoewel het geen officiële regel is en koninklijke erfgenamen in het verleden al talloze keren samen hebben gereisd, moet William wel degelijk altijd toestemming vragen aan koningin Elizabeth, die hier het laatste woord over te zeggen heeft. 

Samen naar Australië

Zijn grootmoeder gaf hem toestemming om iets flexibeler met de regels om te gaan toen William in 2014 samen met (de toen pas negen maanden oude) George en Kate wilde afreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. In juli van dit jaar reisde het gezin, nu met z'n vieren, gezamenlijk op drie vluchten naar Duitsland en Polen.

Koninklijke entourage

Soms gebruiken ze hun privé-jet, maar over het algemeen vliegen ze met British Airways - de luchtvaartmaatschappij waarvoor Kate's vader en moeder allebei hebben gewerkt. Het gezin neemt altijd een flinke entourage mee, onder wie hun privé-secretarissen, persofficieren, kinderjuf en Kate's stylist en kapper.

Bron: Hello Magazine