Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Déze bekende Nederlanders zijn bevriend met Willem-Alexander en Máxima

De enige momenten dat wij onze royals doorgaans te zien krijgen, is bij officiële gelegenheden en geplande fotomomenten. Wat ze in hun vrije tijd doen en met wie, blijft vaak gissen. Toch bestaat er een grote kans dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich af en toe goed vermaken met déz...

Déze bekende Nederlanders zijn bevriend met Willem-Alexander en Máxima

De enige momenten dat wij onze royals doorgaans te zien krijgen, is bij officiële gelegenheden en geplande fotomomenten. Wat ze in hun vrije tijd doen en met wie, blijft vaak gissen. Toch bestaat er een grote kans dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima zich af en toe goed vermaken met déze BN’ers.

Lees ook

Fotoserie: Máxima en de Argentijnse First Lady stralen tijdens zonnig staatsbezoek

Wist je namelijk dat het koninklijk paar bevriend is met een aantal bekende Nederlanders?

Van je ouders moet je het hebben

Zo kunnen Willem-Alexander en Máxima het bijzonder goed vinden met zangeres Trijntje Oosterhuis. Prins Claus, de wijlen vader van onze huidige koning, was goed bevriend met Huub Oosterhuis, de vader van Trijntje. Door dit goede contact kwam ook de jongere generatie met elkaar in aanraking en er ontstond een bijzondere band. De royals kwamen zelfs al eens kijken bij een optreden van Trijntje met de Ladies of Soul.

Wát een topper

Een ander BN’er-gezin dat een zeer goede band heeft met de koninklijke familie zijn de Frogers. Zanger René en zijn vrouw, presentatrice Natasja, liepen Willem-Alexander en Máxima ooit eens tegen het lijf op een verjaardag van een gemeenschappelijke vriend. Naar verluidt, klikte het meteen: de koppels onderhouden een goed contact.

Bron: Story. Beeld: Hollandse Hoogte.