Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze adventskalenders zijn royally approved

Fit for a queen, en voor jezelf/je vriendin/je favoriete tante... De adventskalender vol lekkere cadeaus voor bijvoorbeeld beautyliefhebbers doen ook in Nederland steeds meer hun intrede. Maar in Groot-Brittannië zijn ze er grootmeesters in en zijn ze er al járen, adventskalenders voor volwassene...

Deze adventskalenders zijn royally approved

Fit for a queen, en voor jezelf/je vriendin/je favoriete tante...

De adventskalender vol lekkere cadeaus voor bijvoorbeeld beautyliefhebbers doen ook in Nederland steeds meer hun intrede. Maar in Groot-Brittannië zijn ze er grootmeesters in en zijn ze er al járen, adventskalenders voor volwassenen.

Daar sluipen ze zelfs de paleizen in. Met deze drie toppers worden hertogin Kate, koningin Elizabeth en Meghan Markle dit jaar zeker weten blij gemaakt. Maar ze zijn ook vanuit Nederland heel makkelijk te shoppen voor een december-countdown in pure luxe.

Kate: Clarins-lover

Kate is dól op alles Clarins. Het is een van de weinige merken waarmee ze ook wel eens en plein public is gespot (druk lipglossend). Deze beautykalender met 24 heerlijke producten (in mini én normaal formaat) omvat onder andere Kate's favoriete lipgloss/lip perfector. Prijs: 120 euro via Clarins.

De queen: theefanaat

Als je de favoriete thee van de Queen of England bent, doe je iets goed. Her Majesty koopt al sinds jaar en dag bij het luxe Fortnum & Mason, waar ze nu ook een theekalender in het leven hebben geroepen. Deze prachtige houten kalender vol mooie blikjes losse thee kost 145 euro en is verkrijgbaar op de website van het warenhuis.

Meghan: de royal geurkaars

De Duchess of Sussex was al dol op kaarsen van Diptyque toen ze nog in Canada woonde en liet het merk ook aanrukken om haar bruiloft in St. George's Chapel te voorzien van heerlijke geuren. In de kalender zitten 25 goodies met bekende Diptyque-geuren. Prijs: 350 euro via Skins.

Happy shopping!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in