Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dennis trouwt met zijn prinses

Vandaag (maandag) is het hun grote dag: de Nederlandse Dennis Muhammad Abdullah (voorheen Dennis Verbaas) trouwt met sultansdochter Aminah in het Maleisische Johor Bahru. De Lissenaar (28) en prinses Aminah (31) geven elkaar het jawoord voor de ogen van zo’n 1200 genodigden, en op de straten van ...

Dennis trouwt met zijn prinses

Vandaag (maandag) is het hun grote dag: de Nederlandse Dennis Muhammad Abdullah (voorheen Dennis Verbaas) trouwt met sultansdochter Aminah in het Maleisische Johor Bahru.

De Lissenaar (28) en prinses Aminah (31) geven elkaar het jawoord voor de ogen van zo’n 1200 genodigden, en op de straten van Johor Bahru hangen grote schermen zodat er nog veel meer mensen mee kunnen genieten van de plechtigheden. De straten zijn er versierd: het is een grote dag, voor het sultanaat. Aminah is de enige dochter van sultan Ibrahim.

Dennis en Aminah ontmoetten elkaar in een café, en zijn alweer een aantal jaar samen, zo valt te lezen in een officieel persbericht van het Royal Press Office van Johor. De prinses is voorzitter van een voetbalclub waar Dennis werkte. De vonk zou direct over zijn gesprongen.

Nederlandse werklust

In 2015 bekeerde Dennis zich tot de islam en nam hij zijn nieuwe naam aan. Een goede beslissing, zegt hij in het persbericht. “Ik ben Allah dankbaar dat hij mij de gelegenheid geeft meer te leren en dit geloof te volgen. Ik ben rustiger geworden en heb vrede met mezelf."

Ook zegt Dennis na zijn sprookjeshuwelijk gewoon te blijven werken. Je kunt de jongen wel uit Nederland halen, maar Nederland blijkbaar niet zomaar uit de jongen. Dennis: "Dat heb ik van mijn vader geleerd. Het is belangrijk om hard te werken en zelf je inkomen te verdienen."