Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Delphine: een terugblik op haar royal-looks

De Belgische prinses blaast vandaag 54 kaarsjes uit.  What a difference a year makes. Een jaar geleden geen prinses Delphine van België er voor het eerst op uit voor een royal family-momentje. Nu, een jaar later, heeft ze al een aantal koninklijke momentjes verzameld. We zetten ze nog eens op een...

Delphine: een terugblik op haar royal-looks

De Belgische prinses blaast vandaag 54 kaarsjes uit. 

What a difference a year makes. Een jaar geleden geen prinses Delphine van België er voor het eerst op uit voor een royal family-momentje. Nu, een jaar later, heeft ze al een aantal koninklijke momentjes verzameld. We zetten ze nog eens op een rij.

Februari 2022: Delphine met haar man Jim bij de jaarlijkse eucharistieviering in de Onze-Lieve-Vrouwkerk in Laken. Het was haar eerste royal-moment waar vader Albert óók bij aanwezig was. En hoewel de gelegenheid natuurlijk droevig gestemd was, was de mode fijn om naar te kijken.

Juli 2021: de nationale dag bleek een moment om lekker op te vallen. Een stuk minder ingetogen dan het zwart hierboven. Delphine verdwijnt duidelijk niet langer naar de achtergrond. Dat bewees ze later dat jaar ook met haar deelname aan Dancing with the Stars.

Juni 2021: niet echt een royal-momentje, maar wel een momentje waarop Delphine zich fashion-technisch liet gelden. Ze kwam gewoon met haar eigen lijn jurken. Haar royalleven moet namelijk wel gewoon combineren met haar kunstenaarsbestaan van voor de erkenning.