Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deense kroonprins bij EK-finale

Onze Oranje leeuwinnen gingen er met de Europese titel vandoor, maar voor de Deense vrouwen was er wel een leuke troostprijs: hun kroonprins Frederik reisde speciaal af naar Enschede om ze aan te moedigen. Enthousiast poseerde Frederik met Deense voetbalfans, en op de tribune wisselde hij ook nog...

Deense kroonprins bij EK-finale

Onze Oranje leeuwinnen gingen er met de Europese titel vandoor, maar voor de Deense vrouwen was er wel een leuke troostprijs: hun kroonprins Frederik reisde speciaal af naar Enschede om ze aan te moedigen.

Enthousiast poseerde Frederik met Deense voetbalfans, en op de tribune wisselde hij ook nog wat vrolijke woorden met Mark Rutte, maar daarna werd het een serieuze aangelegenheid, voor de Deense fans. De Nederlandse vrouwen veroverden de titel in de Grolsch Veste met een 4-2 overwinning. Ze worden vanmiddag gehuldigd. 

De Denen gingen met de tweede plek naar huis, maar leken na afloop van de wedstrijd evengoed blij met de komst van hun leuke kroonprins (die vorige week nog op vakantie was). De Oranjes waren niet bij de overwinning van de Leeuwinnen en lieten Mark Rutte en Prins Pieter-Christiaan de honneurs waarnemen. Ze waren wél bij de openingswedstrijd.