Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Queen en Justin Trudeau: een topmatch

Dat Justin Trudeau als eerste weer langs mocht komen is vast geen toeval. Wij zouden koningin Elizabeth nóóit betichten van voortrekkerij. En het was heus toeval dat ze haar post-covid agenda opende met de Canadese premier Justin Trudeau. Maar feit is wel dat Queen E. een zwak heeft voor young bl...

De Queen en Justin Trudeau: een topmatch

Dat Justin Trudeau als eerste weer langs mocht komen is vast geen toeval.

Wij zouden koningin Elizabeth nóóit betichten van voortrekkerij. En het was heus toeval dat ze haar post-covid agenda opende met de Canadese premier Justin Trudeau. Maar feit is wel dat Queen E. een zwak heeft voor young blue eyes.

Trudeau vloog naar Groot-Brittannië vanwege de oorlog in Oekraïne, waar hij over in gesprek ging met Boris Johnson en Mark Rutte. Maar ging maandag ook even bij de inmiddels herstelde koningin langs op Windsor Castle.

Dat was verre van de eerste keer. De twee zagen elkaar in 2021 voor het laatst, maar hebben al heel wat meetings in de boeken staan, veelal met eenzelfde plaatje: de koningin wordt duidelijk blij van Trudeau.

Hier in 2015...

...en in 2017...

...en hier met papa Pierre Trudeau, die volgens insiders in de seventies toen hij premier was altijd al gretig flirtte met Elizabeth. Zoiets neem je toch mee hè.

Sowieso heeft Queen Elizabeth haar ogen nooit helemaal in haar zak, toch grote hilariteit van omstanders. Kijk haar toch eens stralen als ze David Beckham weer eens tegenkomt op een event.

Dat zijn natuurlijk the perks of being the queen.

Beeld: Getty Images/Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in