Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Oranjes zijn weer thuis

Of nou ja: het koningspaar en prinses Ariane dan. De voorjaarsvakantie zit er ook voor de koninklijke familie weer op: koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Ariane zijn weer thuis op Huis ten Bosch. Daar begint voor alle drie vandaag het normale leven weer, voor de koningin met haar...

De Oranjes zijn weer thuis

Of nou ja: het koningspaar en prinses Ariane dan.

De voorjaarsvakantie zit er ook voor de koninklijke familie weer op: koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Ariane zijn weer thuis op Huis ten Bosch.

Daar begint voor alle drie vandaag het normale leven weer, voor de koningin met haar op maandag traditionele VN-dag, voor Ariane op het gymnasium. En de koning zal ook gewoon aan het werk zijn, onder andere met de voorbereidingen op het gesprek met Oekraïners dat hij en Máxima morgen aangaan op Paleis Noordeinde.

We hebben precies niets meegekregen van de jaarlijkse skivakantie van de Oranjes, want dit jaar mocht er voor het eerst in tijden geen media mee naar Lech voor een fotosessie. Dit omdat Amalia (op gap year) en Alexia (op school in Wales) er ook niet bij konden zijn, en de fotomomenten vanaf nu gereserveerd worden voor momenten waarop het gezin compleet is.

Dat ze zijn gegaan weten we wel, want regeringsvliegtuig PH-GOV vloog vorige week vrijdag uit naar het nabij Lech gelegen Innsbruck. Luchtvaartenthousiastelingen weten te melden dat de familie niet met die jet terug naar huis vloog, maar met een ander, onbekend vliegtuig.

De openbare agenda van het koningspaar is op de ontmoeting met Oekraïners na nog leeg voor komende week.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in