Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De onvergetelijke Grace Kelly: 8 x haar mooiste looks

Zeg ‘modeprinses’, en iedereen heeft het over Kate of Máxima. Maar not so fast: Grace Kelly was al lang vóór hen een moderoyal die nimmer de fashionplank missloeg.  Máxima kan altijd op veel aandacht van over de hele wereld rekenen als het gaat om haar garderobe. Ook Kate Middleton kan de straat ...

De onvergetelijke Grace Kelly: 8 x haar mooiste looks

Zeg ‘modeprinses’, en iedereen heeft het over Kate of Máxima. Maar not so fast: Grace Kelly was al lang vóór hen een moderoyal die nimmer de fashionplank missloeg. 

Máxima kan altijd op veel aandacht van over de hele wereld rekenen als het gaat om haar garderobe. Ook Kate Middleton kan de straat niet op zonder een trend te zetten.

Lees ook: Grace Kelly's lookalike kleindochter

Nog altijd geliefd

Toch was Grace Kelly (1929 - 1982) minstens zo populair. Of moeten we zeggen: is? Want nog altijd heeft de vroegere prinses van Monaco een plek in het hart van vele duizenden mensen.

Hermès Kelly-bag

De Hollywoodster, die in 1956 trouwde met prins Rainier Louis Henri Maxence Bertrand Grimaldi (ook wel Reinier) van Monaco, toverde het prinsdom om in een buitengewoon modieuze clan. Ze was de vrouw achter de befaamde Hermès Kelly-bag. Stijlicoon der stijliconen, ook ver buiten koninklijke kringen.

Eigenlijk behoeft het geen uitleg waarom Grace (dat is altijd haar officiële naam gebleven) een mode-icoon was. Kijk lekker mee.