Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De nanny van 250.000 pond

Ze hebben hun handen vol aan ‘monsterprinsje’ George, en hebben natuurlijk nóg een kleine rondlopen. Dus schakelen Will en Kate de hulp in van een tweede nanny. Met een imposant salaris De nog anonieme dame zou bij het gezin in komen wonen als zij deze zomer permanent naar Kensington Palace verhu...

De nanny van 250.000 pond

Ze hebben hun handen vol aan ‘monsterprinsje’ George, en hebben natuurlijk nóg een kleine rondlopen. Dus schakelen Will en Kate de hulp in van een tweede nanny. Met een imposant salaris

De nog anonieme dame zou bij het gezin in komen wonen als zij deze zomer permanent naar Kensington Palace verhuizen. De hoop is dat zij nog voor George in september naar de basisschool gaat grip kan krijgen op de situatie. Haar achtergrond geeft hoop: de nieuwe aanwinst van de Windsors spreekt zes talen, en is gespecialiseerd in gedragswetenschappen.

Boefje

De toekomstige koning is namelijk nogal pittig, zo bleek de laatste weken meermaals. Tijdens de bruiloft van tante Pippa zou hij zich flink misdragen hebben, en tijdens de balkonscène op de officiële verjaardag van oma Elizabeth maakte hij (voordat de stoere vliegtuigen overvlogen dan) een verveelde indruk. Niet voor niets noemde Kate hem al eens ‘een beetje een boefje’.

Lees ook: William en Kate geven een kijkje in hun privéleven

Dus komen er meer regels voor het knaapje. Dat kan de nieuwe nanny wel aan: zij komt (net als de andere royal nanny Maria trouwens) van de meest prestigieuze nanny-opleiding ter wereld, Norland College. Hier studeren jaarlijks alleen de veertig allerbeste kinderverzorgsters af, die vaak bij royals en celebrities aan de slag gaan. En ja: daar betaal je dus flink voor.