Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De mooiste royal foto's van de laatste 10 jaar

Ontroerend, grappig of simpelweg onvergetelijk. Bij grote royal gebeurtenissen springen er altijd wel een paar foto's uit waar het hart van een royaltyliefhebber sneller van gaat kloppen. We selecteerden onze lievelingskiekjes van de afgelopen jaren, geniet even mee. Koningin Elizabeth mag dan op...

De mooiste royal foto's van de laatste 10 jaar

Ontroerend, grappig of simpelweg onvergetelijk.

Bij grote royal gebeurtenissen springen er altijd wel een paar foto's uit waar het hart van een royaltyliefhebber sneller van gaat kloppen. We selecteerden onze lievelingskiekjes van de afgelopen jaren, geniet even mee.

Koningin Elizabeth mag dan op leeftijd zijn, ze is nog altijd scherp en vrolijk. En ze lacht graag.

Trooping The Colour, een insider momentje met drie van haar kinderen. 

Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken hebben een leuk huwelijk en dat was te merken op het feest voor zijn 50ste verjaardag, toen ze zich even lieten gaan.

Amsterdam, april 2013: misschien wel de intiemste foto van de inhuldiging van koning Willem-Alexander. En aardig van de Oranjes: we mochten hem allemaal zien.

Zo lief: de onbevangen verbijstering over alles van prinses Ariane toen haar oma aftrad en haar vader koning werd. 

Amsterdam, april 2013: een nog zeer jonge prinses Amalia die verdraaid goed beseft wat de inhuldiging van haar vader inhoudt. Love de wijze, liefdevolle blik van prinses Beatrix.

Luxemburg, 2016: officiële fotosessie waarbij groothertogin Maria Teresa en groothertog Henri even de slappe lach kregen. 

Jordanië, 2017: koning Abdullah en zijn jongste zoon prins Hashem zijn op dezelfde dag jarig. En je ziet dat Hashem dol is op zijn vader, maar het ook ontzettend niet cool meer vindt om met hem te knuffelen. 

April 2011. Alles was vlekkeloos verlopen. De bruid kon wel een slokje water gebruiken (koetsziek + paardenallergie = heel veel antihistamine op je Royal Wedding) en dit was een heerlijk menselijk momentje met een sleep en een kersverse echtgenoot die multitaskend het boeket vasthoudt én zijn bruid steunt. 

Olympische Spelen, 2012 - heerlijk onkoninklijk uit hun dak...

...en Ascot 2017, Royal Relaties Nieuwe Stijl: genegenheid tonen mág. 

Madrid, 2014. Kersverse kroonprinses Leonor kust afzwaaiend koning (en opa) Juan Carlos in een lief drie-generaties-portret.

Zelden is een naam zo goed gekozen: prinses Estelle is zonder enige twijfel de ster van de Zweedse Royals. En voor een aanstaande koningin is een extravert karakter beslist een plus. 

Het is en blijft een wat bijzonder prinselijk stel, maar prinses Charlene en prins Albert van Monaco hebben toch echt ook zo hun momentjes, zoals hier na hun burgerlijk huwelijk in 2011.

Het is een beetje jammer dat Beatrice Borromeo als gewoon burger door het leven gaat, want ze heeft alles in zich om een echte stijlprinses te zijn. Dit was haar vijfde (!) jurk van haar huwelijk met Pierre Casiraghi, de jongste zoon van prinses Caroline van Monaco. Hij is toe aan een borrel, zij pakt nog even haar momentje op Isola Bella - heerlijk.  

Prinses Stéphanie van Monaco in haar element, met de olifanten die ze redde van de dood. Ze staan bij broer Albert in de achtertuin van zijn buitenverblijf en ze verzorgt ze vrijwel elke dag zelf. 

Mei 2018: prins William die even volschiet op de vooravond van het huwelijk van zijn broer, prins Harry. 

Mei 2018, St George's Chapel: het licht viel nét op het juiste moment op bruid Meghan Markle, de aanstaande hertogin van Sussex - zo mooi!

Foto's (c) ANP, The Royal Family

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in