Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De favoriete kleur van koningin Máxima is groen: haar drie mooiste 'groentjes'

Rood, blauw, geel, roze, paars, koningin Máxima heeft zo'n beetje alle kleuren van de regenboog gedragen, maar één kleur staat bij haar met stip op de eerste plek: groen en dan in verschillende tinten. Dat weten we, omdat Willem-Alexander dit zelf in een interview heeft verklapt. Bekijk hieronder...

De favoriete kleur van koningin Máxima is groen: haar drie mooiste 'groentjes'

Rood, blauw, geel, roze, paars, koningin Máxima heeft zo'n beetje alle kleuren van de regenboog gedragen, maar één kleur staat bij haar met stip op de eerste plek: groen en dan in verschillende tinten.

Dat weten we, omdat Willem-Alexander dit zelf in een interview heeft verklapt.

Bekijk hieronder drie prachtige groene looks van Máxima, welke is jullie favoriet?

1. Lanvin

Koningin Máxima droeg hier bij een officieel bezoek van prins Albert van Monaco aan Nederland een prachtige groene japon van het Franse merk Lanvin. 

2. Natan

Maar de koningin koos ook voor een pracht exemplaar van haar favoriete modehuis Natan in smaragdgroen bij de presentatie van het jaarbericht 2017 'Staat van het MKB'. Het betreft een shantung zijde jurk.

3. Jan Taminiau

Voor het staatsbezoek aan Portugal koos de koningin voor een ontwerp van Nederlandse bodem. Máxima droeg een groene kanten galajurk van Jan Taminiau. Bijzonder is ook haar ketting met het zogenoemde duivenei, één van de meest waardevolle smaragden in het bezit van de koninklijke familie.

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in