Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De fantastische VN-jurk van Letizia is best een koopje

Voor zo'n zacht prijsje shop je nergens anders een echte Narciso Rodriguez. Heerlijk als designers samenwerken met grote modeketens. Een van de nieuwe parels in die kroon is de collab van Narciso Rodriguez met Zara. En natúúrlijk heeft koningin Letizia daar als een van de allereersten de weg naar...

De fantastische VN-jurk van Letizia is best een koopje

Voor zo'n zacht prijsje shop je nergens anders een echte Narciso Rodriguez.

Heerlijk als designers samenwerken met grote modeketens. Een van de nieuwe parels in die kroon is de collab van Narciso Rodriguez met Zara. En natúúrlijk heeft koningin Letizia daar als een van de allereersten de weg naar gevonden.

De Spaanse koningin droeg een oranje-rode jurk uit de samenwerkingscollectie tijdens haar bezoek aan New York voor de Algemene Vergadering van de VN. En die kun jij nu ook heel makkelijk en voordelig shoppen. Of nou ja, heel binnenkort dan.

De midi-jurk met plooien van een wolmix gaat 159 euro kosten, en staat op de Nederlandse site van Zara nog aangemerkt als coming soon. De moeite van het in de gaten houden waard, want dit soort designs vliegen als warme broodjes over de toonbank.

En als we Doña Letizia er zo in zijn, snappen we dat direct.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in