Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De elegante zwangerschaps stijl van Kate

Van mooie jassen tot zwierige jurkjes en chique clutches: ook als ze zwanger is, blijft Kate een gracieuze lady ten top. Onlangs werd bekend dat de eega van prins William zwanger is van hun derde kind. OppepperLichamelijk voelt ze zich niet geweldig, misschien dat ze zich daarom zo mooi kleedt? D...

De elegante zwangerschaps stijl van Kate

Van mooie jassen tot zwierige jurkjes en chique clutches: ook als ze zwanger is, blijft Kate een gracieuze lady ten top.

Onlangs werd bekend dat de eega van prins William zwanger is van hun derde kind.

Oppepper

Lichamelijk voelt ze zich niet geweldig, misschien dat ze zich daarom zo mooi kleedt? Deze stijlvolle creaties zullen hoe dan ook een oppepper voor haar humeur zijn!

Lees ook: Sofia's zwangerschapsstijl

1. Deze knalroze jas droeg ze tijdens haar zwangerschap van Charlotte (2), en ook nu is Kate er weer mee gespot. Hij staat haar dan ook geweldig.

2. Nog zo'n eyecatcher. Deze stippenjurk droeg Kate in april 2013, zwanger van George. Hij kwam gewoon van de Topshop, en was - uiteraard - meteen uitverkocht.

3. Kate was het zonnetje in huis in deze gele zijden creatie, die ze voor een speciale gelegenheid had aangetrokken: Queen Elizabeth gaf een tuinfeest op Buckingham Palace (mei 2013).

4. Een Dalmatiër-printje? Ook dat schuwt de hertogin niet. Hier draagt ze, hoogzwanger van prins George (2013), een opvallende jas van het merk Hobbs.

5. Roze blijft toch een van haar lievelingskleuren en terecht, ze oogt ook hier (april 2013) weer prachtig en stralend.