Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De drie A's mogen weer naar school

En daar snakten ze best naar. Amalia, Alexia en Ariane mogen deze week weer IRL naar hun middelbare school, Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. En daar zal ook achter de paleisdeuren naar zijn uitgekeken. Iedereen met middelbare scholieren thuis kent het klappen van de zweep: tieners die thuiszitte...

De drie A's mogen weer naar school

En daar snakten ze best naar.

Amalia, Alexia en Ariane mogen deze week weer IRL naar hun middelbare school, Gymnasium Sorghvliet in Den Haag. En daar zal ook achter de paleisdeuren naar zijn uitgekeken.

Iedereen met middelbare scholieren thuis kent het klappen van de zweep: tieners die thuiszitten, niet meer dan één vriend(in) tegelijk over de vloer mogen, zelf verantwoordelijk zijn voor hun schoolwerk... het is best een dingetje.

Vergrootglas

Tel daar nog maar bij op dat de drie A's stevig onder een vergrootglas liggen, en je hebt gegarandeerd af en toe vuurwerk. Sinds het hele Griekenland-debacle zouden WA en Máxima er logischerwijs op staan dat hun dochters zich exact aan de regels houden. Best lastig, want niet voor al hun klasgenoten zal hetzelfde gelden.

Een paleis onder hoogspanning dus, al zullen de Oranjes het ook heus wel gezellig hebben gevonden, zoveel met z'n vijfjes. "Het gaat gelukkig heel goed, maar je merkt wel dat de motivatie weg is", zei de koning er onlangs over. "Dat het steeds lastiger is om energie op te brengen. En dat ze het erg missen om gewoon weer op school te zijn."

Eindexamen

Hij vervolgt: "Ze missen hun vriendinnetjes en vriendjes. En ja, de oudste zit dus wel ’s middags op school want die heeft eindexamen. Maar voor de rest is het echt hopelijk zo snel mogelijk weer terug naar school.”

Hoeveel dagen per week de andere twee meiden zich mogen melden, is natuurlijk niet bekend. Maar er zal een zucht van opluchting zijn geslaakt door alle vijf de bewoners van Huis ten Bosch, zoveel is wel zeker.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in