Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Bidens gaan op bezoek bij the Queen

Kom maar door met die Jill en Elizabeth-foto's! We leven in 2021 dus niets is set in stone, maar vooralsnog staat er een ontmoeting tussen koningin Elizabeth en president Joe Biden op de royal-agenda voor komend juni. Dan wordt de G7 gehouden in Groot-Brittannië en zou Joe Biden vanzelfsprekend o...

De Bidens gaan op bezoek bij the Queen

Kom maar door met die Jill en Elizabeth-foto's!

We leven in 2021 dus niets is set in stone, maar vooralsnog staat er een ontmoeting tussen koningin Elizabeth en president Joe Biden op de royal-agenda voor komend juni.

Dan wordt de G7 gehouden in Groot-Brittannië en zou Joe Biden vanzelfsprekend ook afreizen. En hoewel het niet officieel bekend is of Jill dan óók meereist, is het meestal wel zo dat de echtgenoten van wereldleiders ook uitrukken voor een week zo belangrijk als de G7.

Elleboogje geven

Het belooft een bijzonder moment te worden, zeker na de omstreden bezoekjes van Donald Trump aan de Britse royals. In Buckingham Palace schijnen ze meer dan opgelucht adem te hebben gehaald toen hij niet herkozen werd. Hoewel de royals voor de buitenwereld natuurlijk nooit hun politieke voorkeuren laten zien.

Naast de Queen herself zouden ook prins Charles en Camilla én William en Kate staan te trappelen om de Bidens een handje, eh, elleboogje, te geven. Iets wat ze niet deden toen Trump voor het eerst langskwam. En we hopen natuurlijk op een prinses Anne-momentje, zoals hier tijdens een latere ontmoeting met Trump.

Als het er allemaal van komt is de ontmoeting tussen de koningin en Biden mogelijk haar eerste diplomatieke bezigheid na terugkeer in Londen. Momenteel zitten de Queen en prins Philip in lockdown in Windsor Castle.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in