Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dag Griekenland: Máxima en WA zwaaien af met een lach

De sfeer zat er prima in, daar in Thessaloniki. En zo zit het er weer op. De Oranjes poseren nog even voor de Witte Toren, doen dan nog een universiteit aan en vliegen daarna fluks terug naar Nederland. Waar ze vrijdag alweer een gezellig familiemomentje voor de camera's wacht. Qua voorbereiding ...

Dag Griekenland: Máxima en WA zwaaien af met een lach

De sfeer zat er prima in, daar in Thessaloniki.

En zo zit het er weer op. De Oranjes poseren nog even voor de Witte Toren, doen dan nog een universiteit aan en vliegen daarna fluks terug naar Nederland. Waar ze vrijdag alweer een gezellig familiemomentje voor de camera's wacht. Qua voorbereiding deed Máxima alvast haar uiterste best, kunnen we wel stellen.

De Witte Toren in Thessaloniki is een monument en museum aan de waterkant en een van de bekendste plekken van de stad. Het was ooit een verdedigingstoren, later een gevangenis en executieplek en nog weer later kalkten de Grieken de toren wit. Tada, een Witte Toren.

Oké, geschiedenislesje uit. Wat was er nog meer te zien in drie dagen Griekenland? We hielden je hier op Nouveau natuurlijk al meerdere keren per dag op de hoogte, maar zetten hieronder nog even de meest glamourous en lieve momentjes van Máxima voor je op een rij.

Op de Akropolis: meer bezig met niet vallen dan poseren

Maar op een onbewaakt momentje toch nog zó vastgelegd worden. #knap

De wapperende Claes deed zijn werk uitstekend.

En dit 'eigenlijk lust ik wel wat'-momentje vonden we ook heerlijk relatable.

Prachtige plaatjes. En nu: op naar de fotosessie met de prinsessen

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in