Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Chelsea Flower Show: bloemetjes, bijtjes én Windsors

Chelsea Flower Show: bloemetjes, bijtjes en Windsors die alles wat groeit en bloeit aan het hart gaan. Maar, wie wordt de nieuwe patron van het event?

royals windsor Chelsea Flower Show 2023

Het staat bekend als de hoogmis in tuinarchitectuur, planten, tuintrends en bloemetjes en bijtjes: de RHS Chelsea Flower Show, te bewonderen tot en met zaterdag 27 mei. Het is een vast agendapunt voor leden van de Royal Family, vooral koning Charles en zijn schoondochter Catherine zijn hands-on als het aankomt op tuinieren.

Getty Images

Kate dook al vroeg op in een ME+Em op repeat en picknickte met kinderen. Een paar jaar geleden ontwierp ze de Back To Nature Garden, een speel- en beleeftuin die een groot succes was, dus de banden met de organisatie zijn close. Kinderen buiten laten spelen en de natuur laten ervaren is een van haar stokpaardjes. Het is al het vierde jaar op rij dat ze erbij was.

Getty Images

Toen een meisje vroeg of ze een handtekening wilde zetten, vertelde de prinses dat ze dat niet mocht: "Dat zijn nu eenmaal de regels." Wel tekende ze een bloem voor haar, een boom voor een jongetje en een vijver met planten voor een derde kind. 

Getty Images

Koningin Elizabeth was jarenlang beschermvrouw van de RHS Chelsea Flower Show. Er is binnen de familie nog geen nieuwe royal naar voren geschoven voor deze prestigieuze vertegenwoordiging (en het hangt er natuurlijk ook vanaf wat de organisatie wil), maar Catherine lijkt toch wel de ideale persoon om de nieuwe 'patron' te worden. 

Getty Images

Maar het kan ook nog altijd Charles III worden, deze nieuwe buste lijkt er een voorzetje op te zijn. Koning Charles en koningin Camilla bezochten het tuinevent later op de dag. 

Getty Images

Camilla genoot zichtbaar van de rozen...

Getty Images

...en had een heel toepasselijke jurk gevonden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Getty Images