Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charmeoffensiefje: Windsors vieren Moederdag

Tekeningen, kiekjes uit de oude doos, het kán niet op. De Queen bewaart foto's van haar ongetwijfeld hartveroverende corgi-pupjes nog even voor een later tijdstip. Je weet nooit wanneer je nog eens een potentiële bliksemafleider nodig hebt, tenslotte. Vandaag konden de Windsors voor een portie cu...

Charmeoffensiefje: Windsors vieren Moederdag

Tekeningen, kiekjes uit de oude doos, het kán niet op.

De Queen bewaart foto's van haar ongetwijfeld hartveroverende corgi-pupjes nog even voor een later tijdstip. Je weet nooit wanneer je nog eens een potentiële bliksemafleider nodig hebt, tenslotte.

Vandaag konden de Windsors voor een portie cute terugvallen op Moederdag, dat in Engeland wat eerder wordt gevierd dan bij ons.

Niets leidt zo lekker af van pijnlijke interviews van familieleden als foto's van vroeger: hier koningin Elizabeth als meisje met haar moeder, die óók Elizabeth heette. De Queen koos deze foto om haar moeder in het zonnetje te zetten. 

Prins Charles deelde deze favoriet uit 2010, toen zijn moeder en hij moesten schateren tijdens de Braemar Games.

En deze komt niet van een van de accounts van de Windsors, maar is te lief om niet even te laten zien: prinses Anne met baby Peter, op bezoek bij haar moeder.

En Camilla, de hertogin van Cornwall, deelde een zeldzame privéfoto van haar moeder Rosalind Shand uit 1990, om iedereen een fijne Moederdag te wensen.

Team Cambridge heeft nogal wat fröbeltalent in huis en pakte uit met tekeningen...

...en krabbels voor 'Granny Diana' van prins George. "Dit jaar zal Moederdag weer anders zijn," aldus Kensington Palace namens William en Kate. "Veel van ons zullen gescheiden zijn van onze dierbaren, maar uitkijken naar het moment in de nabije toekomst, waarop we onze moeders weer kunnen omhelzen. Voor wie dierbaren heeft verloren, kan dit een heel moeilijke dag zijn. Elk jaar maken George, Charlotte en Louis kaarten ter herinneringen aan hun oma Diana, voor William. Wat je omstandigheden ook zijn, we denken aan je op deze Moederdag."

Prinses Charlotte maakte deze mooie roze kaart...

…en prins Louis hield het bij stevig vingerverven en lekker veel plakplaatjes #BossBaby.

Hertogin Kate werd niet vergeten: zij kreeg deze taart die gemaakt en versierd was door haar drie kinderen...

...en ze deelde deze nooit eerder geziene foto van haar moeder Carole en haar zelf. 

Ook prins Harry dacht aan zijn moeder: hij liet bloemen leggen bij haar graf.