Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

'Charlene woont nog niet thuis'

Terug in Monaco betekent niet dat ze weer bij Albert en de kinderen woont. Het is sinds haar grote terugkeer in Monaco nu bijna een maand geleden erg stil rondom prinses Charlene. En Franse media denken wel te weten waarom: ja, ze mag dan terug zijn uit de Zwitserse kliniek waar ze de afgelopen m...

'Charlene woont nog niet thuis'

Terug in Monaco betekent niet dat ze weer bij Albert en de kinderen woont.

Het is sinds haar grote terugkeer in Monaco nu bijna een maand geleden erg stil rondom prinses Charlene. En Franse media denken wel te weten waarom: ja, ze mag dan terug zijn uit de Zwitserse kliniek waar ze de afgelopen maanden herstelde van haar, uhm, herstelperiode in Zuid-Afrika... maar ze loopt écht niet in Monte Carlo rond.

Volgens verschillende bronnen zou Charlene na aankomst stante pede naar Roc Agel zijn overgebracht, het beroemde buitenverblijf van de Monegaskische royals. Daar bevindt ze zich op slechts tien kilometer van Jacques en Gabriella, maar ver van nieuwsgierige ogen en paleisbronnen.

Toevluchtsoord net over de grens

En van haar man, dat wordt er natuurlijk direct achteraan gefluisterd. Nu Charlene weer op Monegaskische bodem is (of nou ja: eigenlijk ligt Roc Agel op Franse bodem) wordt er meer dan ooit gefluisterd over een royal scheiding.

In Roc Agel vond Charlene kort naar haar huwelijk al een toevluchtsoord. Het knap geheim gehouden landgoed werd in de fifties ook speciaal voor dat doel aangeschaft door Rainier en Grace. Het was een plek waar zij ver van nieuwsgierige ogen konden ontspannen met hun kinderen.

Nog niet één keer gefotografeerd

In 2015 liet ze het hele interieur van het paleis buiten de landsgrenzen aanpakken, en ze wordt er stevig in de watten gelegd, menen Franse bladen. Zo is er natuurlijk een privéchef die voor haar kookt, zou er elke ochtend een yogalesje aan het zwembad worden gehouden, en zou Charlene natuurlijk ook vaak ín dat zwembad liggen. Als ze niet aan het golfen is, nog een favoriete Roc Agel-bezigheid.

Volgens officiële berichten bekomt Charlene trouwens gewoon van haar jaarlange gezondheidscrisis op het paleis. Maar aangezien ze nog niet één keer gefotografeerd is sinds haar terugkomst, klinkt Roc Agel als een heel aannemelijke optie.

Hopelijk kunnen de kinderen vaak op bezoek.

Beeld: Getty Images/PPE

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in