Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Charlene en vacances

In Nederland mogen we in een normale zomer dan dromen van de Côte d'Azur, in Monaco willen ze óók graag op zomervakantie naar een exotisch oord. Dus vertrekken de Grimaldi's deze week naar nóg blauwere wateren. Het is voor het eerst dat Albert en Charlene een echt verre vakantie maken met hun twe...

Charlene en vacances

In Nederland mogen we in een normale zomer dan dromen van de Côte d'Azur, in Monaco willen ze óók graag op zomervakantie naar een exotisch oord. Dus vertrekken de Grimaldi's deze week naar nóg blauwere wateren.

Het is voor het eerst dat Albert en Charlene een echt verre vakantie maken met hun tweeling, vertelde de prins onlangs in een interview. "We gaan behoorlijk ver weg om lekker uit te rusten."

De prins heeft een zware periode achter de rug: in juni moest Albert gedwongen rustiger aandoen nadat hij oververmoeid raakte en longontsteking opliep. Gelukkig gaat het nu, net op tijd voor de zomerstop, weer stukken beter. Das mooi, want op vakantie met twee kleuters is nog een hele uitputtingsslag op zich.

"Het wordt een vakantie die draait om zee en zwemmen", aldus de prins. "Ik kijk er naar uit, ik ben toe aan een pauze. En ik weet wat me te wachten staat met de kinderen. Ik neem thuis ook elke dag een paar uur vrij om met ze te gaan zwemmen. Dat is véél beter dan drie uur lang in een vergadering zitten."

Hoofdfoto: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in