Fashion experimentje voor prinses Caroline: hot or not?

Ook een royal stijlicoon heeft wel eens een mindere dag…

Door Ella Vermeulen
Caroline Monaco

Prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco) is een van de elegantste royals te wereld. Uit te tekenen in Chanel, immer gesoigneerd en het schoolvoorbeeld van een beeldige Style Has No Age zestiger.

caroline albert monaco
© Brunopress

Maar zelfs iemand met zo'n fashionable staat van dienst heeft wel eens een minderen dag, getuige het pak waarin ze deze week een toespraak hield op de 'Journée de la Méditerranée'. Die dag bestaat nog maar sinds vorig jaar en heeft als doel de 'gemeenschappelijke mediterrane identiteit te bevorderen'. Denk dan aan culturele uitwisselingen en de promotie van het hele gebied, maar ook zaken als klimaat en milieu op de kaart zetten.

caroline monaco
© Brunopress

Met prins Albert van Monaco als aanjager van veel projecten om de zee schoner en gezonder te krijgen, was het Oceanografisch Museum van Monaco een uitgelezen plek voor zijn zus prinses Caroline van Hannover, om een ​​toespraak te houden over de samenwerking van Euro-mediterrane partners. Ze legde daarin vooral de nadruk op het werk van jongeren en vrouwen in de regio.

caroline albert monaco
© Brunopress

Maar de aandacht ging toch vooral uit naar haar Chanel-look, een pak uit de A/W 22-23 collectie. De broek oogde slobberig en week erg af van het rechte / wijde pijpen silhouet dat haar erg mooi staat.

caroline albert monaco
© Brunopress

De ruit van het pak oogde wat druk bij de print van de blouse en de kleuren deden werkelijk niets voor haar uitstraling. Hopelijk volgende keer een wat kritischere blik in de spiegel (al is het montuur van de bril fabulous!).

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in