Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Caroline: ‘hechter met nanny dan moeder’

Grace Kelly werd haar leven lang op handen gedragen, maar haar dochter geeft nu eerlijk toe dat ze niet altijd de meest aanwezige moeder was. Prinses Caroline van Monaco onthult in een nieuw boek over haar vader (Albert II of Monaco, The Man and The Prince) dat zij en broertje Albert eigenlijk op...

Caroline: ‘hechter met nanny dan moeder’

Grace Kelly werd haar leven lang op handen gedragen, maar haar dochter geeft nu eerlijk toe dat ze niet altijd de meest aanwezige moeder was.

Prinses Caroline van Monaco onthult in een nieuw boek over haar vader (Albert II of Monaco, The Man and The Prince) dat zij en broertje Albert eigenlijk opgevoed zijn door de nanny, zoals voor zoveel royal kinderen geldt.

Maureen Wood was de nanny van de twee Monegaskische royals, en zij liet een onuitwisbare indruk achter. Caroline: “Voor mijn broer en ik was Maureen de belangrijkste persoon in ons leven. Toen we klein waren, waren we hechter met de nanny dan met onze ouders.”

En dat heeft mama Grace geweten ook. Caroline: “Als Maureen Roc Agel verliet, om zelf op vakantie te gaan, waren wij dagenlang verdrietig. Onze moeder heeft menig jaar gebeld om Maureen te vragen om eerder dan gepland weer thuis te komen.”

Beeld: Getty Images