Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Buy Nothing New Maand: Camilla Edition

Met Black Friday (langzaam) in aantocht wordt november steeds vaker aangeduid als Buy Nothing New Month.

Camilla recycles

Nou is je kleren een tweede keer dragen natuurlijk geen grote act of defiance: we doen het allemaal bijna elke dag. Maar goed, als royal is het natuurlijk wél iets anders om een opvallende jurk een tweede keer te dragen. Want alles wat je aantrekt komt onder een vergrootglas te liggen.

Al helemaal als je koningin Camilla bent, nog altijd een vrouw die het in veel ogen nooit goed kan doen.

Zij heeft, zeker nu ze koningin is, een bijna onbeperkt kledingbudget. Maar draagt nog altijd graag stukken van voor Charles koning werd. Het liefst zelfs meerdere keren per jaar. Daarom, in ere van de aanstormende Buy Nothing New Maand, Camilla’s drie leukste en opvallendste recycles op een rij.

1 – Haar trouwjurk

NLBeeld/Getty Images

Jawel: de jurk waarin Camilla in 2005 met prins Charles trouwde (links), trok ze twee jaar later (rechts) gewoon weer uit de kast voor een evenement in Wales.

2 – Haar ‘Harry & Meghan’-jas

NLBeeld

Links bij het huwelijk van Harry en Meghan, rechts bij Royal Ascot 2023. Met dezelfde opvallende ketting, maar wel een andere hoed.

3 – Deze galajurk

Voor je eerste staatsbezoek als koningin trek je natuurlijk iets bijzonders uit de kast. Camilla koos in maart in Berlijn voor deze japon van Bruce Oldfield…

BrunoPress/Action Press

…die ze vorige week doodleuk weer uit de kast trok voor een receptie in Londen.

Francis Dias/Newspix International

Toch leuk om te zien, dit soort zeer opzichtige herhalingen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • NLBeeld/Getty Images