'Bruiloft Monaco uitgesteld'

'Bruiloft Monaco uitgesteld'

Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline van Monaco heeft naar verluidt haar huwelijk uitgesteld. Maar wel om een heel blijde reden.

De royal kondigde tijdens het Rose Ball een paar maanden geleden aan dat ze verloofd is met producent Dimitri Rassam.

Maar nu meldt een bron aan het magazine HOLA! dat die trouwerij momenteel op pauze staat, ondanks dat er al plannen waren gesmeed voor een bruiloft in Monaco en een feest op het Italiaanse eiland Pantelleria.

Gelukkig is de reden volgens insiders leuk: Charlotte en Dimitri zouden een kindje verwachten, en willen wachten tot na de geboorte voor ze in het huwelijksbootje stappen. Charlotte zou in augustus al uitgerekend zijn, dus kan het zomaar een spring wedding worden.

Charlotte heeft al een zoontje uit een eerdere relatie, en Dimitri heeft een dochtertje met zijn ex.

Als ze inderdaad een kleine verwachten, betekent dat met recht een babyboom onder de Monegasken: Charlotte's oudere broer Andrea en zijn vrouw Tatiana kregen in april hun derde kindje, en haar jongere broer Pierre en zijn vrouw Beatrice verwachten over een paar weken hun tweede kindje.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in