Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bling! De Duchess of Diamonds houdt van verfijnde sieraden

En dat handkettinkje gaat vast een trend zetten. Sieraden? Royals zijn er dol op. Je hebt koningin Máxima die houdt van statementkettingen... ...zoals De Kreeft... ...of het Mosselcollier dat onlangs langs kwam. Of Letizia die altijd de ring draagt die ze van haar dochters kreeg. Of koningin Eliz...

Bling! De Duchess of Diamonds houdt van verfijnde sieraden

En dat handkettinkje gaat vast een trend zetten.

Sieraden? Royals zijn er dol op. Je hebt koningin Máxima die houdt van statementkettingen...

...zoals De Kreeft...

...of het Mosselcollier dat onlangs langs kwam.

Of Letizia die altijd de ring draagt die ze van haar dochters kreeg.

Of koningin Elizabeth, die een kampioen is in themabroches dragen. Iets met Canada? De Maple Leaf broche! 

De smaak van de hertogin van Sussex is subtieler. Ze houdt van dunne ringen, maar stapelt die wel en ze is een fan van alles – heel duur, vrij betaalbaar – door elkaar dragen, maar dan gaat het wel altijd om vrij verfijnde stukken. En hoe iel die ook ogen, het wil niet zeggen dat dat ze niet voor een vermogen droeg, gisteren bij de Invictus Games.

De Cartier oorbellen (12.000 pond) droeg ze eerder op haar bruiloft en bij de doop van Archie. Haar verlovingsring à £271.000 was paraat, samen met haar trouwring, gemaakt van een klompje zeldzaam goud uit Wales. Om haar hals een ketting ( £400) van Britse ontwerper Sophie Lis die een ode aan ‘blijvende liefde’ is.

En om haar pols het Cartier Tank Française van haar schoonmoeder prinses Diana (£17,800).

Het Kitten Mitten kettinkje (£ 234) over haar hand is van Catbird en zou deze zomer best eens een hit kunnen worden. Omgerekend droeg Meghan voor € 364.027. Er zíjn dagen dat we het niet hebben.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in