Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Binnenkijken: Meghans oude huis

Het huis dat Meghan Markle tot voor kort huurde in Toronto staat te koop. Waardoor we nu lekker binnen kunnen kijken in Meghans Canadese wereldje. De eigenaars van het huis aan 10 Yarmouth Road in de wijk Seaton Village zijn niet gek: het huis waar Meghan Markle woonde voor ze zich verloofde staa...

Binnenkijken: Meghans oude huis

Het huis dat Meghan Markle tot voor kort huurde in Toronto staat te koop. Waardoor we nu lekker binnen kunnen kijken in Meghans Canadese wereldje.

De eigenaars van het huis aan 10 Yarmouth Road in de wijk Seaton Village zijn niet gek: het huis waar Meghan Markle woonde voor ze zich verloofde staat flink in de aandacht. Een opportuun moment om het van de hand te doen.

1,2 miljoen

Het stulpje met drie slaapkamers, twee badkamers, een tuin en een garage kostte in 2007 nog geen vier ton, maar staat nu voor bijna 1,2 miljoen euro op de markt.

Union Jack

Zaterdag werd er een open huis gehouden, en volgens Canadese media liep het storm. Wel moesten nieuwsgierige potentiële kopers beloven geen foto’s of filmpjes te maken. Deert niets: via de makelaar kunnen we nu alsnog zien hoe Meghan er in Toronto bij zat. En dat ze Union Jack-kussens kocht, om alvast in the mood te komen voor haar grote verhuizing.