Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bijna Prinsjesdag: Máxima's looks als koningin

Pandemie of niet: Máxima pakt uit morgen. Het wordt wederom een sobere bedoening, deze Prinsjesdag. Of toch zeker: soberder dan we gewend zijn. Geen Glazen Koets, geen Ridderzaal, geen Balkonscène... maar wél koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien. Die d...

Bijna Prinsjesdag: Máxima's looks als koningin

Pandemie of niet: Máxima pakt uit morgen.

Het wordt wederom een sobere bedoening, deze Prinsjesdag. Of toch zeker: soberder dan we gewend zijn. Geen Glazen Koets, geen Ridderzaal, geen Balkonscène... maar wél koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prins Constantijn en prinses Laurentien. Die dan weliswaar niet uit een koets maar gewoon uit een auto stappen.

Dan moeten we het maar van de mode hebben. Want vorig jaar, toen de pandemie óók al roet in het eten gooide, pakten Máxima en schoonzus Laurentien lekker uit.

Máxima koos voor een gele Claes Iversen...

...Laurentien verscheen in Hardie's, met een Missoni-tintje

En dat was geen uitschieter van een jaar, bewijzen de jurken die HM eerder droeg op Prinsjesdag. Al haar jurken sinds ze koningin werd nog een keer op een rij, van 2019 terug naar 2013.

2019: va-va-voom in Jan Taminiau

2018: in een pastellook van Luisa Beccaria

2017: in een Natan vol details

2016: in een Royal Blue Claes Iversen

2015: in een sierlijke, handbeschilderde Taminiau

2014: in Valentino-rood (van de meester himself)

2013: een golden girl in Taminiau voor haar allereerste Prinsjesdag als koningin

Wij hebben zin in morgen!

Beeld: ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in