Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Bijna Koningsdag: al Máxima's looks op een rij

Wat droeg HM de afgelopen negen jaar ook alweer? Het wordt dit jaar alweer Máxima's tiende keer Koningsdag. Tenminste, als je de inhuldiging van 2013 meerekent (en dat doen we want anders moeten we die prachtige Taminiau missen, no way). Een modische terugblik op haar negen looks als koningin tot...

Bijna Koningsdag: al Máxima's looks op een rij

Wat droeg HM de afgelopen negen jaar ook alweer?

Het wordt dit jaar alweer Máxima's tiende keer Koningsdag. Tenminste, als je de inhuldiging van 2013 meerekent (en dat doen we want anders moeten we die prachtige Taminiau missen, no way). Een modische terugblik op haar negen looks als koningin tot nog toe.

2021: Een family affair in Natan

Steeds vaker trekken ook haar dochters (Amalia en Alexia dan) Natan uit de kast, dat was in 2021 in Eindhoven niet anders. Máxima koos voor een blauw-gele jurk met bijpassende tulband en een spetterende gele jas. Niet onze favoriete look ooit, wel een gezellige.

2020: een bloemig Seren-jumpsuit

Alles aan Koningsdag (Woningsdag) 2020 was anders, maar het was wél leuk om de Oranjes eens in huiselijke kring te zien. De outfits werden daar ook op aangepast: HM koos voor een fijn bloemig jumpsuit van Seren London.

2019: de veelbesproken culotte

Vooropgesteld: elke keer dat Máxima een culotte aantrekt, is dat een veelbesproken modemoment. Deze is van Natan en heeft een fijne oranje knipoog. 

2018: la vie en rouge

Natan maakte ook dit jaar de look, maar het was wél een onverwachte, met een doorkijkje. En Máxima in rood is altijd een goed idee.

2017: een Taminiau-uitstapje

Natan mag dan de Koningsdag-hofleverancier zijn, HM mag graag verrassen. Dat deed ze dit jaar zéker, met een Taminiau-look die we sindsdien nog regelmatig voorbij hebben zien komen.

2016 en 2015: pink lady

Twee jaar op rij een roze Natan, dat zien we Majesteit anno 2022 niet zo snel meer doen. Maar in 2016 en 2015 kon het gewoon. Het waren wel twee heel verschillende roze looks trouwens.

2014: een frisse start

Máxima's eerste Koningsdag-Natan was een hele frisse en fijne.

2013: dé Taminiau

Niet écht een Koningsdaglook want dit was natuurlijk nog 'ouderwets' op 30 april, maar dit is wel degelijk Máxima's eerste koninginnenlook, dus die verdient een plekje in elk overzicht.

Wij zijn razendbenieuwd wat Máxima voor het feest in Maastricht (eindelijk weer een ouderwetse Koningsdag!) uit de kast tovert. Woensdag weten we het.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in