Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Belgische royals zijn helemaal klaar voor WK-wedstrijd

Koning Filip en Koningin Mathilde van België zitten vanavond op de tribune tijdens de halve finale van het WK voetbal. Het Belgische elftal, de 'Rode Duivels', neemt het op tegen Frankrijk. Een zogenoemde burenruzie dus! Koning Filip staat bekend als een groot voetballiefhebber. Hij zat samen met...

Belgische royals zijn helemaal klaar voor WK-wedstrijd

Koning Filip en Koningin Mathilde van België zitten vanavond op de tribune tijdens de halve finale van het WK voetbal. Het Belgische elftal, de 'Rode Duivels', neemt het op tegen Frankrijk. Een zogenoemde burenruzie dus!

Koning Filip staat bekend als een groot voetballiefhebber. Hij zat samen met zijn twee zoons ook op de tribune bij de tweede groepswedstrijd van België tegen Tunesië.

De koning zag zijn land in Moskou met 5-2 winnen. Hij komt nu samen met zijn vrouw naar Sint-Petersburg, de kinderen blijven thuis.

Eerdere overwinningen

Vrijdagavond heeft het koninklijk gezin al "genoten van een fantastische wedstrijd". Ze noemen de winst van België op Brazilië "schit-te-rend!!".

Op Facebook had het koninklijke gezin voorafgaande aan de kwartfinale ook al de Rode Duivels aangemoedigd. "We staan achter jullie", staat er bij deze foto van het koninklijke gezin.

De kinderen prinses Elisabeth, prins Gabriël, prins Emmanuel en prinses Eléonore staan er alle vier op met een rode voetbalsjaal.

Bron: ANP. Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in