Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Belgi毛: z贸 gaat de Royal Wedding van prinses Maria Laura eruit zien

Het wordt het grootste koninklijke huwelijk van het jaar. Volgende week zaterdag treedt prinses Maria Laura (34) in het huwelijk met haar verloofde, William Isvy (31). 馃嚙馃嚜 Princess Astrid gets emotional at a press conference at Brussels cathedral about the wedding of Princess Laura, next Saturday....

Belgi毛: z贸 gaat de Royal Wedding van prinses Maria Laura eruit zien

Het wordt het grootste koninklijke huwelijk van het jaar.

Volgende week zaterdag treedt prinses Maria Laura (34) in het huwelijk met haar verloofde, William Isvy (31).

Laura is een dochter van prinses Astrid van België, het zusje van koning Filip, en prins Lorenz van België, aartshertog van Austria-Este. De hele familie, ook Laura's relatief nieuwe tante Delphine, is uitgenodigd. Het wordt de grootste royal wedding van het jaar. De moeder van de bruid was er een beetje emotioneel onder.

Voor de wet

Het stel trouwt 's ochtends voor de wet in het stadshuis van Brussel, hier is alleen de naaste familie bij. Het wordt een meertalig event in het Frans, Nederlands, Duits en Engels (dat laatste om Williams familie mee te kunnen laten genieten). Getuigen zijn prinses Elisabetta 'Lili' van Belgie, Ferdinand Brunet, Prinses Astrid en prins Joseph van Liechtenstein en prinses Olympia Napoleon-Bonaparte.

Op de persconferentie blikten Astrid en Lorenz even terug op hun eigen (verregende) trouwdag. Astrid droeg in 1984 een jurk met indrukwekkende pofmouwen! 

Kerkelijk huwelijk

's Middags is om half drie het kerkelijk huwelijk. De mis zal 75 minuten duren en worden bijgewoond door 500 gasten.

Haar vader zal Laura naar het altaar begeleiden, de bruidskinderen zijn Anna Astrid en Maximiliaan, de kinderen van haar broer Amedeo.  

En prins Lorenz toonde zich een tikje zuinige schoonvader ?

Foto's (c) Belgische Monarchie, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in