Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beatrice stelt verlovingsfeest uit

Het schandaal van prins Andrew is voor zijn hele familie verschrikkelijk, maar nog wel het meest voor zijn dochters. Van wie er eentje in de komende weken een groot feest gepland heeft staan. Prinses Beatrice verloofde zich in september met haar vriend Edo, en de twee zouden een chic verlovingsfe...

Beatrice stelt verlovingsfeest uit

Het schandaal van prins Andrew is voor zijn hele familie verschrikkelijk, maar nog wel het meest voor zijn dochters. Van wie er eentje in de komende weken een groot feest gepland heeft staan.

Prinses Beatrice verloofde zich in september met haar vriend Edo, en de twee zouden een chic verlovingsfeest aan het plannen zijn geweest toen de bom barstte voor haar vader.

Het feestje moet plaatshebben in de Londense society- en celebrityhotspot Chiltern Firehouse. De cateraar en muziek waren al geregeld, en er was ook een datum: woensdag 18 december. Maar, zo vreest Beatrice nu, omdat die datum bekend is voor de buitenwereld, ligt er straks een heel leger fotografen voor de deur van het restaurant in Marylebone.

Dus moesten Beatrice en Edo hun feest uitstellen, zo melden insiders nu. De meiden staan namelijk (publiekelijk in elk geval) vierkant achter hun omstreden vader. En hij moet er gewoon bij zijn. Door een andere datum (en mogelijk ook een andere locatie) te kiezen, hoopt Beatrice haar niet zo blijde verlovingsjaar alsnog met een knaller te kunnen afsluiten.

Daarmee zijn haar zorgen natuurlijk nog niet voorbij. Ook haar wedding zelf, waarvoor nog geen datum is aangekondigd maar die wel in 2020 zou vallen, heeft natuurlijk een deuk opgelopen. Door de imagoproblemen van haar tak van de familie, maar ook door financiële toestanden. Nu Andrew zijn officiële taken naast zich neer heeft moeten leggen, zou er financieel ook rustiger aan gedaan moeten worden.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in