Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Beatrice: de 7 meest fashionable momenten van de jarige prinses

Het is dubbel feest, voor Beatrice van York! Hiep, hiep, hoera! Prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, blaast vandaag 34 kaarsjes uit. En naast haar verjaardag heeft ze nóg iets leuks te vieren. Ze staat namelijk op de felbegeerde Best Dressed List van societybijbel Tatl...

Beatrice: de 7 meest fashionable momenten van de jarige prinses

Het is dubbel feest, voor Beatrice van York!

Hiep, hiep, hoera! Prinses Beatrice, de dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, blaast vandaag 34 kaarsjes uit. En naast haar verjaardag heeft ze nóg iets leuks te vieren.

Ze staat namelijk op de felbegeerde Best Dressed List van societybijbel Tatler. En dat is toch best wel een eer, want ze staat als enige royal op de lijst naast nummer één hertogin Kate.

Van red carpet...

Een enorme verrassing is het misschien niet voor Bea, die al jaren geniet van complimenten van het blad. "Sinds prinses Margaret hebben we niet zo'n mode-enthousiasteling in de royal family gehad", schreef Tatler vorig jaar. Ze roemen Beatrice vooral voor haar liefde voor Britse designers.

...tot op en top royal.

Het is een oude traditie dat op de Tatler-lijst naast societydames en -heren (van ladies who lunch tot acteurs tot realitysterren) ook Windsors voorkomen. Dat begon ooit met Margaret, maar ook prinses Anne scoorde in de seventies goed. In de nineties was het Diana die in de smaak viel en natuurlijk zijn Kate en Meghan ook veel op de lijst te vinden geweest.

En van ingetogen (hier op de herdenkingsdienst van opa prins Philip)...

Beatrice moet het dan weliswaar afleggen in de ranking tegen de beroemde vrouw van haar neef, alleen in het afgelopen jaar al kende ze heel wat triomfantelijke modemomentjes. Alle foto's in dit stuk zijn van 2022.

...tot helemaal de it-girl.

Go, Beatrice, go!

Beeld: Getty Images/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in