Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Babynieuws bij de Hannovers!

Prins Ernst August en zijn Ekaterina verwachten een mini-royal! Ze maken er wel werk van, daar in het Duitse: het koppel trouwde in juli 2017 en heeft al een dochter van drie, Elisabeth, en een zoontje van twee, Welf. Hun liefdesgeluk lijkt in elk geval niet te stoppen, en dat is slecht nieuws vo...

Babynieuws bij de Hannovers!

Prins Ernst August en zijn Ekaterina verwachten een mini-royal!

Ze maken er wel werk van, daar in het Duitse: het koppel trouwde in juli 2017 en heeft al een dochter van drie, Elisabeth, en een zoontje van twee, Welf.

Hun liefdesgeluk lijkt in elk geval niet te stoppen, en dat is slecht nieuws voor Ernst August senior, de vader van de prins en ex-echtgenoot van prinses Caroline van Monaco (met wie hij nog steeds getrouwd is, maar de twee leven al jaren gescheiden). Die zag het huwelijk tussen zijn zoon en de Russische mode-ontwerpster nooit zitten en was zelfs niet op de bruiloft.

Nou zal dat minder met Ekaterina te maken hebben dan met het feit dat senior gewoon te boek staat als de lastigste man van alle royals. Maar toch: te midden van al die afgunst, maken junior en zijn vrouw er toch maar mooi iets van.

Met als de kroon op hun huwelijk straks dus weer een adellijk kraaiende baby in het Herrenhaus Paleis in Hannover. En een nichtje voor prinses Alexandra van Hannover, de dochter van prinses Caroline.

In dit tempo krijgen ze dat paleis wel vol.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in