Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Auntie Kate! James Middleton is vader geworden

James Middleton, het broertje van Catherine, de prinses van Wales is voor het eerst vader geworden. Zijn vrouw Alizee en hij kregen een zoontje en het jongetje heet...

James Middleton

James Middleton (36), de jongere broer van Catherine, de prinses van Wales (41), heeft zijn eerste kindje verwelkomd met zijn Franse echtgenote Alizee Thevenet (33).

James Middleton

Het is een jongetje en ze hebben hem Inigo genoemd, een naam die knipoogt naar de cultfilm The Princess Bride. Inigo betekent 'vurig' en is nu al het oogappeltje van de harige kinderen van James en Alizee en het neefje van prins George (10), prinses Charlotte (8) en prins Louis (5).

James Middleton

"Hij is nog maar een paar weken in ons leven, maar het zijn de meest bijzondere weken van mijn leven geweest, omdat ik onze prachtige zoontje heb leren kennen," aldus James. "Hoe ik er ook op voorbereid dacht te zijn, ik was niet voorbereid op de overweldigende emotie van Inigo voor het eerst ontmoeten en de liefde voor mijn liefste Alizee nu we met z'n drieën zijn."

Getty Images

James en Alizee leerden elkaar kennen in 2014 in de South Kensington Club in Chelsea.

James Middleton

Het was James’ hond Ella die de twee samenbracht toen die naar Alizee toeliep. Het koppel nam vorig jaar afscheid van de spaniël, die 15 jaar oud werd.

BrunoPress | Pippa, James, Alizee en Carole Middleton

Catherine was al tante van de kinderen van haar zusje Pippa (40), die met James Matthews (48) zoon Arthur Michael William (5) en dochters Grace Elizabeth Jane (2) en Rose Louise Victoria (1) kreeg. En ze is natuurlijk ook tante van Archie en Lilibet, de kinderen van prins Harry en hertogin Meghan, maar die laatste kent ze amper, omdat de Sussex'jes in Californië wonen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Getty Images