Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ariane gaat weer naar school: de Oranjes zijn back in town

Als eerste zus weer back to school, dat moet toch even tegenvallen. Ze hebben alle zomerpret er tot de laatste druppel uit gewrongen. De Oranjes keerden gistermiddag terug uit Griekenland, na zes weken zomervakantie in de eigen villa. Op de valreep op tijd voor de start van het nieuwe schooljaar ...

Ariane gaat weer naar school: de Oranjes zijn back in town

Als eerste zus weer back to school, dat moet toch even tegenvallen.

Ze hebben alle zomerpret er tot de laatste druppel uit gewrongen. De Oranjes keerden gistermiddag terug uit Griekenland, na zes weken zomervakantie in de eigen villa. Op de valreep op tijd voor de start van het nieuwe schooljaar van jongste dochter Ariane (15).

Voor haar ging de wekker vanochtend (vermoedelijk voor het eerst in zes weken) vroeg: ze meldde zich vandaag weer op gymnasium Sorghvliet voor haar vierde jaar. De zomervakantie van de Oranjes was duidelijk rondom haar vakantie gepland, want ze vertrokken ook precies op de dag dat Ariane schoolvakantie kreeg.

In welke samenstelling de Oranjes precies terugvlogen vanuit Athene is niet bekend, wel weten we dat prinses Amalia al even weer op Nederlandse bodem is in de voorbereiding op haar eerste jaar aan de Universiteit van Amsterdam. En vermoedelijk om haar nieuwe studentenhuis wat aan te kleden.

Zij begint volgende week maandag aan haar Intreeweek en op 5 september met echte colleges. Zus Alexia vertrekt later deze week richting Wales en start daar op 6 september. Zij kan, als ze op Huis ten Bosch is en niet nog ergens aan het vakantievieren met vriendinnen dan, vanochtend nog wel even lekker blijven liggen.

Willem-Alexander en Máxima zullen zich vanochtend ook alweer vroeg melden bij hun personeel om de komende weken voor te bereiden. WA gaat deze week sowieso alweer op pad, het blijft nog even geheim wanneer we Máxima weer out and about zullen aanschouwen. Maar aangezien maandag haar vaste VN-werkdag is, zal Ariane vast en zeker niet sobertjes in haar eentje achter een kom yogurt hebben gezeten vanochtend.

Back to life, back to reality. Wij zijn er klaar voor. Hopelijk de prinsessen en hun ouders ook.

Beeld: RVD/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in