Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ari Behn, ex-man van prinses Märtha Louise, is overleden

Verdrietig nieuws uit Noorwegen… Noorse kunstenaar en artiest Ari Behn (47) is overleden. Hij heeft ervoor gekozen zelf zijn leven te beëindigen, zo heeft zijn familie bekend gemaakt. Behn was van 2002 tot 2017 getrouwd met prinses Märtha Louise, de dochter van koning Harald en koningin Sonja. Ar...

Ari Behn, ex-man van prinses Märtha Louise, is overleden

Verdrietig nieuws uit Noorwegen…

Noorse kunstenaar en artiest Ari Behn (47) is overleden. Hij heeft ervoor gekozen zelf zijn leven te beëindigen, zo heeft zijn familie bekend gemaakt. Behn was van 2002 tot 2017 getrouwd met prinses Märtha Louise, de dochter van koning Harald en koningin Sonja.

Ari en Märtha Louise hebben samen drie dochters: Maud (2003), Leah (2005) en Emma (2008).

De prinses heeft sinds dit jaar een nieuwe relatie met Durek Verrett, met wie ze vanmorgen met de koning en koningin naar de kerstdienst ging. 

"Het is met grote droefheid dat de koningin en ik het nieuws over het overlijden van Ari Behn hebben ontvangen," laat koning Harald weten. "Ari was jarenlang een belangrijk onderdeel van onze familie en we hebben warme, goede herinneringen aan hem. We zijn dankbaar dat we hem hebben leren kennen. We treuren dat onze kleinkinderen nu hun geliefde vader hebben verloren en leven intens mee met zijn ouders en broers en zussen, die nu hun geliefde zoon en broer hebben verloren. We wensen Ari's naaste familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd." Deze foto is uit 2008.

Behn was een begaafd kunstenaar die zijn scheiding deels verwerkte in zijn werk.

Märtha Louise en hij zijn twee jaar geleden als vrienden uit elkaar gegaan en waren co-ouders over hun dochters. Ari kampte al jaren met depressies. 

Heb je last van neerslachtige gevoelens en wil je met iemand praten, bel dan voor hulp naar 0900-0113.

Foto's (c) ANP, Kongehuset