Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Archie-update: slim mannetje

Het gaat goed met prinsje Archie, de wolk van Harry en Meghan. Dat meldt althans een insider nabij Meghan tegen het Amerikaanse magazine Us Weekly. Dat Archie Harrison Mountbatten-Windsor sinds hij in mei geboren werd al een flink mannetje is geworden, hebben we allemaal wel kunnen zien toen hij ...

Archie-update: slim mannetje

Het gaat goed met prinsje Archie, de wolk van Harry en Meghan. Dat meldt althans een insider nabij Meghan tegen het Amerikaanse magazine Us Weekly.

Dat Archie Harrison Mountbatten-Windsor sinds hij in mei geboren werd al een flink mannetje is geworden, hebben we allemaal wel kunnen zien toen hij in Zuid-Afrika voor de camera's verscheen. Maar nu horen we voor het eerst iets over zijn persoonlijkheid, zij het uit tweede hand.

"Het is een sterk en superslim mannetje", deelt de bron met Us. "Hij gaat al zelf zitten, en begint langzaam te kruipen. Praten kan hij nog niet, maar hij probeert het zeker."

Archie zou een blije baby zijn, die amper huilt, gezellig bij iedereen wil zitten en tegenwoordig ook hele nachten doorslaapt. Daarvoor heeft hij een prima moment uitgekozen, want vanaf volgende week gaat hij er met papa en mama een tijdje tussenuit. Zo gaan ze in elk geval Thanksgiving vieren in de VS, bij oma Doria.

Dit weekend is het Remembrance in Groot-Brittannië, maar daarna zou het jonge gezinnetje snel en stilletjes vertrekken om even op adem te komen van wat dit jaar allemaal met zich mee heeft gebracht. Een ding is zeker: de komst van Archie maakt heel veel goed.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in