Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia: waar shopt zij dit jaar haar zomersessielook?

Onze kroonprinses staat volop in de (internationale) modespotlights. Het was tot voor kort vooral het lot van haar moeder en andere koninginnen en (kroon)prinsessen van de wereld: alles wat zij aantrekken, wordt breed uitgemeten, gelauwerd (of juist niet) en geshopt. Maar sinds een jaar of twee s...

Amalia: waar shopt zij dit jaar haar zomersessielook?

Onze kroonprinses staat volop in de (internationale) modespotlights.

Het was tot voor kort vooral het lot van haar moeder en andere koninginnen en (kroon)prinsessen van de wereld: alles wat zij aantrekken, wordt breed uitgemeten, gelauwerd (of juist niet) en geshopt. Maar sinds een jaar of twee staat ook kroonprinses Amalia helemaal in het voetlicht.

En in iets mindere mate natuurlijk ook zusjes Alexia en Ariane, die net als Amalia steeds meer hun beste beentje voor zetten tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie, die er vrijdag weer aankomt.

Opvallend trio

De afgelopen drie jaar met name, werden de drie A's door hun opvallende trioverschijning wereldnieuws en haalden ze sites, magazines, kranten en covers in Groot-Brittannië, Duitsland, Spanje, Frankrijk en natuurlijk ook Argentinië, waar de Amalia, Alexia en Ariane toch ook als hún prinsessen zien.

Het maakt dat de meiden zich dit jaar meer dan ooit bewust zullen zijn van het feit dat de wereld meekijkt, zeker na alle ophef rondom de fotosessie van vorig jaar. Waarmee Alexia een Argentijnse cover scoorde als 'Princesa Rebelde' (rebelse prinses dus), en Amalia verwikkeld raakte in een ware Argentijnse rel nadat een magazine haar figuur beledigde (iets waar Argentinië over in rep en roer was, en waarvoor het blad in kwestie uiteindelijk zelfs excuses moest maken).

Rechtstreeks uit een modecampagne

Het is interessant om te zien hoe de meiden en hun ouders daar dit jaar mee omgaan, want zij hebben er zelf de afgelopen jaren natuurlijk óók een rol in gehad dat de zomerfotosessie van 'kijk of koninklijk gezin eens lief zijn' naar 'een plaatje rechtstreeks uit een modecampagne' ging.

De afgelopen drie jaar droeg kroonprinses Amalia de merken Self-Portrait (de jurk waarmee ze ook op haar officiële portret staat), Sandro en Sissy-Boy. Daarnaast liet ze zich op Koningsdag 2020 zien in een look van Lisa Marie Fernandez en in 2021 in een Natan, en koos ze voor het verjaardagsconcert van Máxima in Carré voor een Needle & Thread, een merk dat gewoon te shoppen is op ASOS.

Wie is de gelukkige?

Dus is nu de hamvraag: wie is dit jaar de gelukkige? Wat zal misschien wel de meest bekeken kroonprinses op aarde van dit moment uit haar kast trekken? En hoe sluit dat aan op wat haar zusjes en moeder hebben uitgekozen? Zal het haar tot nog toe favoriete label Self-Portrait zijn? De meeste royals hebben zo een favoriet die ze keer op keer dragen, en op dat label heeft eigenlijk nog niemand het alleenrecht verworven.

Of gaat ze tóch weer naar mama stal Natan, waar niet altijd de hipste kleding vandaan komt voor een meisje van zeventien, maar waar iets wél helemaal voor haar gemaakt wordt? Of, want daar ben je óók zeventien voor, shopte ze de afgelopen weken gewoon iets online wat ze ook nog eens aankan op zomervakantie?

Vrijdag weten we het. Je leest er natuurlijk alles over, hier op Nouveau.nl.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in