Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia's Sweet Sixteen – wat een mooie foto!

Daar staat ze, voor het paleis dat ooit haar paleis zal zijn. Prinses Amalia is vandaag zestien geworden en alsof ZM al wel aanvoelde dat we na de Nouveau Amalia Week nog behoefte hadden aan een Grande Finale, is er een nieuwe foto van haar vrijgegeven. Gemaakt door haar trotse vader, voor Huis T...

Amalia's Sweet Sixteen – wat een mooie foto!

Daar staat ze, voor het paleis dat ooit haar paleis zal zijn.

Prinses Amalia is vandaag zestien geworden en alsof ZM al wel aanvoelde dat we na de Nouveau Amalia Week nog behoefte hadden aan een Grande Finale, is er een nieuwe foto van haar vrijgegeven. Gemaakt door haar trotse vader, voor Huis Ten Bosch. Zelfbewuste blik, feestelijke top, mooi opgemaakt - het staat haar goed! 

Volgens Máxima komt er geen groot Sweet Sixteen feest voor Amalia, vanwege haar toetsweek en de première van een musical die ze heeft geschreven en die dinsdag in première gaat.

Aan de andere kant vieren Oranjes hun mijlpalen graag en is voor volk en vaderland roepen dat er geen feest komt, natuurlijk wel een ideale manier om een surpriseparty te verhullen voor de jarige.

Hoe dan ook, van harte, Amalia. En we hopen dat er een glimmende scooter met enorme helm voor je klaar staat, om ook eens lekker anoniem door de stad te kunnen rijden.   

Voor het geval je nog even wilt nagenieten:

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in