Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia helemaal in haar element tijdens Koningsdag

Voor het eerst stapte Kroonprinses Amalia met nadruk in de spotlight tijdens Koningsdag in Groningen. Ze presenteerde zich als spontane tiener en toekomstig vorstin. Met zichtbaar zelfvertrouwen ging ze af en toe voorop tijdens de Koninklijke wandeling door Groningen tijdens Koningsdag. Ze moest ...

Amalia helemaal in haar element tijdens Koningsdag

Voor het eerst stapte Kroonprinses Amalia met nadruk in de spotlight tijdens Koningsdag in Groningen. Ze presenteerde zich als spontane tiener en toekomstig vorstin.

Met zichtbaar zelfvertrouwen ging ze af en toe voorop tijdens de Koninklijke wandeling door Groningen tijdens Koningsdag. Ze moest soms zelfs even teruggefloten worden door haar vader.

Ze knoopte zonder terughoudendheid een gesprek aan met de aanwezige Groningers die getroffen zijn door aardbevingenknopen en luisterde naar hun verhalen.

Eveline van den Bent, die sinds 2013 assistent van het koningspaar is, hield ook een oogje in het zeil.

Amalia heeft het afgelopen jaar een enorme groeispurt gemaakt, zoals veel 14-jarigen. Ze is al bijna even groot als haar moeder. Ze bewoog zich zonder terughoudendheid door het centrum van Groningen. Ze schudde handen, ging gewillig op selfies met het publiek en maakte lol met haar zusjes.

Het programma tijdens de rondgang liep wel iets uit, wat voor de prinsessen wel wat doorzettingsvermogen vroeg.

Vooral de jongste telg Alexia had het af en toe zichtbaar moeilijk, maar werd er door haar ouders liefdevol door gesleept.

Dat was voor Amalia niet nodig, zij genoot van begin tot eind.

Bron: ANP. Beeld: ANP/Robin van Utrecht/Mischa Schoemaker

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in