Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia en Erwin Olaf: a match made in heaven

Wij ruiken een droomsamenwerking! Erwin Olaf weet een dingetje of twee over het fotograferen van de Oranjes. Hij maakte meerdere portretten van ons koningspaar en hun meiden, samen en solo. Nu lijkt hij zijn zinnen te hebben gezet op de kroonprinses.  “Ik zou Amalia graag een keer willen portrett...

Amalia en Erwin Olaf: a match made in heaven

Wij ruiken een droomsamenwerking!

Erwin Olaf weet een dingetje of twee over het fotograferen van de Oranjes. Hij maakte meerdere portretten van ons koningspaar en hun meiden, samen en solo. Nu lijkt hij zijn zinnen te hebben gezet op de kroonprinses. 

“Ik zou Amalia graag een keer willen portretteren nu ze achttien jaar is”, zegt de fotograaf in een nieuw dubbelinterview. met YouTube-heldin Nikkie de Jager in LINDA. Waarop Nikkie spontaan roept: “Och, I love her. Dan doe ik de visagie.”

Olaf vervolgt: “Dat lijkt me helemaal top. Ik vind haar ongelooflijk goed. Bij het lezen van de brief die ze heeft gestuurd om af te zien van die toelage, sprongen de tranen in mijn ogen. Wat ben jij een totaal intelligent iemand, dacht ik.”

In het verleden maakte hij onder andere deze prachtfoto van de prinses.

Ook Nikkie heeft al een royalmomentje op haar naam staan.

Op 7 december wordt Amalia 18 en worden er nieuwe portretten van de prinses verwacht. Vast niet van de hand van koning Willem-Alexander (die wel de sweet sixteen-foto van zijn dochter mocht maken).

Er is nog tijd om Olaf en De Jager een middagje uit te nodigen, we zeggen het maar.

Beeld: RVD/Erwin Olaf

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in