Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Amalia: deze foto's van haar ken je nog niet

Throwback naar mei van dit jaar, naar het ándere feestje in Sevilla. In mei waren koning Willem-Alexander en koningin Máxima met hun dochters op de Féria in Sevilla, waar het precies twintig jaar eerder allemaal was begonnen voor het koningspaar. Het leverde enige foto's op van HM en de prinsesse...

Amalia: deze foto's van haar ken je nog niet

Throwback naar mei van dit jaar, naar het ándere feestje in Sevilla.

In mei waren koning Willem-Alexander en koningin Máxima met hun dochters op de Féria in Sevilla, waar het precies twintig jaar eerder allemaal was begonnen voor het koningspaar.

Het leverde enige foto's op van HM en de prinsessen in vrolijke flamencojurken, maar daar bleef het niet bij.

Een dag later was er een wat intiemer feestje bij vrienden. En dat was het moment dat kroonprinses Amalia voor het eerst privé in het lang te zien was, toen ze van de auto naar de feestlocatie liepen. Máxima wuifde vrolijk naar de fotograaf in een mooie glanzende jurk met daaronder zo te zien hippe denim schoenen, het zouden zomaar de Lola's van Gianvito Rossi kunnen zijn. En Amalia droeg een feestelijke champagnekleurige avondjurk, eveneens met glans.

 Ariane bleek druk in de weer te zijn geweest met de royal krultang en Alexia, in zomers wit, was op alles voorbereid, gezien de veiligheidsspeld op haar revers. Zó zien we dat graag. 

Foto's © PPE Agency  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in