Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Als opwarmertje voor Bridgerton: Debutantes!

Heerlijke documentaire over 'The London Season'. Het zat het tweede seizoen van Bridgerton niet mee qua coronabesmettingen, uitgestelde opnamen en meer tegenslagen, maar op 25 maart 2022 valt het dan toch echt te streamen op Netflix. Dat liet weten ook een derde en vierde seizoen te hebben bestel...

Als opwarmertje voor Bridgerton: Debutantes!

Heerlijke documentaire over 'The London Season'.

Het zat het tweede seizoen van Bridgerton niet mee qua coronabesmettingen, uitgestelde opnamen en meer tegenslagen, maar op 25 maart 2022 valt het dan toch echt te streamen op Netflix. Dat liet weten ook een derde en vierde seizoen te hebben besteld.

Voorlopig zitten we dus nog goed in de Regency-fashion, de Bridgertons en Featheringtons en niet te vergeten Lady Whistledown die als de Yvonne Coldeweijer van haar tijd alles van iedereen weet.

Wil je weten hoe het er nu echt aan toeging tijdens het debutantenseizoen, dan kun je op YouTube een geweldige documentaire vinden. Hierin halen de hertog en hertogin van Devonshire, de hertog van Wellington en vele andere aristocraten herinneringen op aan het London Season van 1939, aan de vooravond van WOII.

Het is iets later dat het tijdperk waarin Bridgerton zich afspeelt, maar de tradities zijn nagenoeg hetzelfde gebleven en de oude beelden? Smullen!

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in