Alles over Amalia's LaDress

Alles over Amalia's LaDress

Goud en dierenprint, en dat op een klassiek portret.

Prinses Amalia weet wel hoe ze de toon moet zetten. Op haar eerste portretten als meerderjarige poseert ze in twee verschillende jurken die allebei precies het midden vinden tussen modern (een meisje van achttien) en klassiek (het koningshuis).

Je moet het maar durven, in de Chinese zaal van een paleis aankomen in een druk maar doorschijnend dierenprintje met volants en gouden stippen. Enter Amalia, de modeprinses die de komende jaren vast nog veel van zich gaat laten horen.

Alles over Amalia's LaDress

Modelef

Haar modelef heeft ze natuurlijk van haar moeder ("Die heeft er natuurlijk wel serieus verstand van", zei ze al in het boek van Claudia de Breij), maar de jurk zelf komt van een andere powervrouw met lef: Simone van Trojen, van LaDress, hier zelf model van dé jurk.

Alles over Amalia's LaDress

De jurk die Amalia voor de foto's in de Chinese zaal uitkoos komt van het Nederlandse label en heet de Naomi. Ze is er in drie heel verschillende prints (allemaal à 259 euro) en volgens de site is het 'Simone's droomjurk', met een zachte romantische feel. 

Alles over Amalia's LaDress

LaDress in de royal LaKast

Amalia viel al eerder voor LaDress: op haar vorige echte portretreeks, samen met haar zusjes en haar ouders gemaakt in 2018 door Erwin Olaf, droeg ze ook al een jurk van het label (de blauwe hieronder). Ook Máxima heeft meerdere jurken van LaDress is haar LaKast hangen. 

Alles over Amalia's LaDress

Fit for a queen, dat is wel duidelijk. En ook heel erg fit for de feestdagen, dus mocht je nog een outfit zoeken... (de mood lighthing en goede fotograaf moet je dan zelf nog even regelen.)

Beeld: RVD - Frank Ruiter, LaDress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in